Sivut

lauantai 18. toukokuuta 2013

Minä ♥ uusi matto

Minä olen kaivannut olohuoneeseen uutta mattoa jo pitkän pitkän aikaa. Varmaankin jo parisen vuotta! Punainen ryijymatto on talvella ihana, mutta kesäksi on kiva saada vähän raikkaampaa ja kevyempää ilmettä.

Aluksi etsin mattoa joka ikisestä kaupasta ja monta monituista kertaa, mutta mieleistä ei vaan löytynyt. Tai jos löytyi, niin sitten oli hinta esteenä.
Monta kertaa meinasin ostaa jonkin "ihan kivan" -maton, mutta onneksi maltoin mieleni ja uskoin, että mieleinen matto tulee kyllä joskus vastaan. Ja vihdoin se matto osui kohdalle ja vieläpä reilusti alle budjetin:)

Viikolla tuli nimittäin Askon mainoslehtinen ja sieltä pisti heti silmään ihana Block -matto! Minä olisin lähtenyt hakemaan mattoa heti, mutta mies ehdotti, että jos vasta lauantaiaamuna, kun silloin on muutakin asiaa kaupunkiin.
Noh, minun tuurilla minulle iski järjetön migreeni, eikä aamulla ollut puhettakaan, että olisin lähtenyt jotain mattoa ostamaan. Samalla sain unohtaa muutkin tälle päivälle suunnitellut asiat, kuten autokauppojen kiertämisen ja töihin iltavuoroon menemisen.
Minuahan asia harmitti vietävästi, mutta onneksi mies lupautui lähtemään matto-ostoksille. Ja onneksi näin, koska Askossa oli tuon malliston mattoa enää yksi ainut jäljellä! Ja juuri sitä kokoa, mitä mies meni hakemaan, eli 140x200. Huh helpotusta! Olisi saattanut pari rumaa sanaa päästä, jos en olisi mattoa saanut :D

Matto oli edullinen ja maksoi vain 59€ alennuksessa. Normaalihinta oli 89€.

Tässä uusi matto. Ja se on ihana! :)
























Veikkauksia, miten kauan maton valkoiset raidat ovat valkoisia?
Milloin matossa on ensimmäiset kesävarpaiden multaiset jäljet? :D

ENNEN


Ai niin, minulla on uusi kamera! Ja sekin oli muuten kaupan viimeinen kappale juuri sitä mallia, mitä mies meni hakemaan, ja siitä tuli mahottomat alennukset. Mikä tuuri!
Joten jotain kivaakin tähän tuskaiseen migreenipäivään sisältyi. Olo tosin alkaa olla jo ihan siedettävällä tasolla, kunhan ei tee mitään äkkiliikkeitä. Eikä kuulu kovia ääniä. Tai haise mikään ällö haju. Tai aurinko ei paista silmään. Ja laitan tietokoneen pois, jotta silmät ei rasitu enempää.
Enkä tuijota ja ihastele uutta mattoa, ettei raidat rupea vilisemään silmissä. Tirskis :D

Kivaa lauantai-iltaa!

12 kommenttia:

  1. Pirskatti,ehdin jo innostua että haen samanlaisen...mut sehän olikin viimeinen.

    Oon ihaillut ikean stockholm randia mutta se on kotirouvan budjettiin turhan arvokas.Tuo olisi juuri sopivan hintainen.Ja tosi makeen näkönen,sopii teille tosi hyvin.Ja uudet kuvat on kans hienoja.Nyt innolla kuvailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kajaanin liikkeeseen ei kuulemma ole tulossa lisää tuota mattoa, mutta liekkö muissa kaupungeissa jälellä.
      Randia minäkin joskus haaveilin, mutta sitä ei ikinä ollut juuri silloin, kun Ikeassa oli käyntiä, niin jäi hankkimatta. Nyt voi sanoa, että onneksi :D

      On melkoinen opettelu tuossa kamerassa, mutta huomaahan tuon kuvanlaadun eron jo nyt :)

      Poista
  2. Ihan kuin huoneesta olis tullu tuplasti isompikin uuden maton avulla. Se on tosi kiva ja pirtsakka. Ja jos valkoiset raidat muuttuu ei-valkoisiksi, niin sitten vaan matto ympäri ja taas on puhtaan valkoista näkösällä :)

    Ja on kyllä viisasta olla ostamatta mitään "ihan kivaa" korviketta, kun niistä ei koskaan lopultakaan tule niitä oikeasti kivoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs sitten kun matto on kertaalleen käännetty ja taas pitäis kääntää... Mattolaiturille vai anopille? ;D

      Mä osaan olla oikeissa kohdissa pihi, eikä kauheesti tule ostettua virheostoksia. Mies tosin voi olla eri mieltä asiasta. Mutta siltä ei nyt kysytä :D

      Poista
  3. Tuo on juuri sellainen jota oon itsekin haaveillut. Siis en ole osannut tätä nimenomaista etsiä, mutta täyttää kaikki kriteerit kyllä! Ehkä kokeilen onneani Turun suunnalla maanantaina josko vielä löytäisi. Todella upee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiesin kans heti, kun lehden avasin, että tuossa se matto nyt on, vaikken etukäteen oikeastaan tiennyt mitä etsin :D

      Toivottavasti siellä päin mattoa on vielä jäljellä :)

      Poista
  4. Ihana on! Mäkin voisin meille kuvitella tuollasen maton... hmmmmmm.... =)

    VastaaPoista
  5. Mä kattelin kuvastosta ihan samaa mattoa! Mutta nyt te veitte juurikin sen meijän koon...

    Ja huoneen koko kyllä tuplaantui ton maton myötä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan vitsi. Oiskohan tuota mattoa jossain päin vielä jäljellä..

      Huone tosiaan näyttää nyt isommalta. Ja raikkaammalta :)

      Poista
  6. Valtaisan ihana matto! Minäki bongasin tuon maton askon läpyskästä, mutta kun nyt ei oikeestaan ole tarvetta uudelle matolle. Harmin paikka. Mutta teille tämä passaa, oikeinkin hyvin. Raikastaa kyllä tuota huoneen ilmettä kummasti ja on hyvännäköistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen vieläkin ihan maton lumoissa. Oli ehdottomasti hyvä ostos :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...